correct answers to stupid questions!!

Have u experienced some1 asking you directly answerable questions and you wonder how to answer them???……well try this:
1. Some1 calls u at 2 a.m in the night and ask u “are u sleeping?”
Ans: no,I’m picking beans..
2. When its raining and som1 notices u going out yet they ask; are u going out in this rain??
Ans: no in the next one
3. You’re making out with your girlfriend then u start pulling her pants den she asks; what are u trying to  do??
Ans: i want to wash them 4 u
4 They see u coming out of the bathroom, wet; did u just have a bath?
Ans: no, i fell into the toilet bowl
5. You standing right in front of the elevator on the ground floor going 2ur office,yet they ask; going up??
Ans: no, i’m waiting for my office to come down and get me!
6. Your boyfriend comes home with a bunch of flowers and u still ask him; are those flowers?
Ans: no baby, they’re carrots!
7. You’re in the toilet and u locked the door,som1 knocks on the door asking; is any1 there?                                                                                                               Ans: No! shit lock the door…mstcheew!!

8. You’re in the queue at the inema to buy tickets, a friend sees u and asks; what are you doing here?                                                                                              Ans:  i’m here to pay my school fees!

9. When people see you lying down with your eyes closed, they still ask; are you sleeping??
Ans: No! I’m practicing to die!!

Advertisements

One comment on “correct answers to stupid questions!!

Leave a thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s